Degenaar

Nieuws

1 + 2 = 3 Quarters

16 juli 2018

 

We hadden Quarter Podium (voorheen Spectrum) al onder contract voor regulier onderhoud, en dat daar zijn nu ook Quarter Plaza en Quarter Avenue bijgekomen. De drie gebouwen maken deel uit van Quarter Offices, een nieuw hoogwaardig werk-, leef- en speelconcept in Amsterdam Sloterdijk dat sinds mei 2018 is geopend. De drie gebouwen zijn volledig gerenoveerd om de kwaliteit en functionaliteit ervan te verbeteren. De gebruikers. variërend van grote bedrijven tot kleine bedrijven, start-ups en flexwerkers, kunnen hier nu zeer comfortabel werken, elkaar ontmoeten en relaxen. Ongeacht in welk gebouw ze zitten, kunnen ze gebruik maken van het uitgebreide servicepakket. Van een bemande receptie in elk gebouw, een business- en vergadercentrum, restaurants, koffiebars, fietsen, bootcamps, tot aan netwerk events, workshops, pakketopslag, stomerij en roomservice. Gemak en hospitality staat voorop. Bij zo’n concept horen natuurlijk ook mooie gevels en schone ramen voor een prachtig uitzicht. We zijn blij dat wij dat voor de huurders mogen verzorgen.  

Degenaar Gevelonderhoud op tv in schoonmaak-duel

21 oktober 2017

 

Voor het KRO NCRV programma 'Klaas kan Alles' ging presentator Klaas onlangs het duel aan met Degenaar Gevelonderhoud, bovenop een van de hoogste gebouwen van Nederland en tevens een van onze projecten, de Haagse toren. De uitdaging: wie lapt de schoonste ramen in 20 minuten. Nederlands kampioen glazenwassen Sven van den Burgh bepaalde wie op duizelingwekkende hoogte de beste was. De uitslag ligt natuurlijk voor de hand, maar het was vooral heel leuk om aan deze battle mee te werken! Bekijk de video via https://lnkd.in/e_hWE_z

 

Nieuwe opdracht: De "Mondriaantoren" Amsterdam

3 juli 2017

 

Je hebt gebouwen en je hebt GEBOUWEN. De Mondriaantoren in Amsterdam is er een in de laatste categorie want samen met de Rembrandt-toren, de Breitner-toren en de toekomstige Amstel-toren, bepaalt deze wolkenkrabber de skyline van Amsterdam. De Mondriaan is 120 meter hoog en telt 30 kantoorverdiepingen. De Rembrandttoren telt 36 verdiepingen en de Breitnertoren 23 verdiepingen. We zijn dan ook blij dat we met ingang van 1 juli deze reus aan onze projectenlijst mogen toevoegen. In opdracht van CBRE en eigenaar NL Mondriaan Property 8 B.V. zullen wij de ramen op reguliere basis wassen. De drie torens zijn vernoemd naar bekende Nederlandse schilders.

De Kroon: Haags icoon onder contract

21 juni 2017

 

Als een van oorsprong Haags bedrijf ben je toch wel extra trots als een opdracht van een echt Haags icoon als De Kroon aan jou wordt gegund. Na een succesvolle proefbewassing in 2016, hebben wij onlangs als eerste partij (in circa vijf jaar tijd) een complete onderhoudsbeurt uitgevoerd met behulp van de speciale gevelinstallatie. Dit is vertaald naar een vast contract voor het onderhoud van het onbereikbare glas van de VvE vanaf de 18e etage tot en met de 39e etage(!) en dat is een heel groot compliment voor ons personeel. Met dank aan beheerder K & C Eigendom Management B.V. voor de begeleiding van dit lastige traject.

Wij zijn met deze toevoeging behoorlijk aanwezig in het Beatrixkwartier. De Kroon (2011) staat in het Wijnhavenkwartier tussen het Centraal Station en het Spui. Met 40 verdiepingen en een hoogte van 131,5 meter is het een van de hoogste gebouwen van Den Haag. Het ontwerp van architectenbureau Rapp+Rapp is geinspireerd op de flatgebouwen die tussen 1900 en 1930 in Chicago werden gebouwd. De Kroon staat aan de zuidkant van de twee wolkenkrabbers van de ministeries van Veiligheid en Justitie en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 

Trots: Degenaar Gevelonderhoud behaalt ISO 14001 certificaat

19 juni 2017

 

Aandacht voor het milieu speelt al jaren een belangrijke rol binnen onze dienstverlening. Wij zijn ons ervan bewust dat ons werk aan de gevels en gebouwen invloed heeft op het milieu. We proberen elke opdracht zo duurzaam mogelijk uit te voeren, bijvoorbeeld door op de hoeveelheid water te letten of alleen gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen. We stellen daarom ook hoge eisen aan onze leveranciers.

 

Onlangs hebben we – naast het ISO 9001 kwaliteitscertificaat dat we al hadden - ook het ISO 14001 certificaat behaald en daar zijn we enorm trots op! Deze internationale norm omvat alle eisen voor het implementeren van een milieumanagementsysteem binnen ons bedrijf. Het systeem helpt ons om alle aspecten, die binnen onze bedrijfsvoering invloed hebben op het milieu, beter te identificeren, te beheersen en te verbeteren. Vanaf nu kunnen we onze dienstverlening voortdurend blijven verduurzamen en de invloed op het milieu verminderen.

Amsterdams icoon in onderhoud

19 juni 2017

 

Op een van de meest prestigieuze locaties in Amsterdam staat The Bank. Een imposant monument, dat voorheen van ABN AMRO was voordat ze eind jaren negentig naar de Zuidas vertrokken. Het oudste deel van het bankgebouw, ontworpen door Ouëndag en Berlage, is in de jaren ‘ 70 ingrijpend verbouwd en uitgebreid aan de achterzijde. Een groot deel van het oorspronkelijke gebouw ging verloren en de statige bankhal werd dichtgelegd. Er verscheen een opvallend landschap op het dak dat veel mensen lelijk vonden. Het 80-jarige monument (42.500 m2 groot) heeft intussen een nieuwe bestemming gekregen en biedt nu onderdak aan een mix van horeca, retail en kantoorruimte. Het is voor ons een eer om sinds begin 2017 alle glazen ruiten en metalen geveldelen van deze ‘grande dame’ op reguliere basis te mogen onderhouden. www.thebankamsterdam.nl

Nieuwe opdracht: ITO-toren en SOM-gebouw

16 juni 2017

 

Wie weleens op de Amsterdamse Zuidas is geweest, herkent beide gebouwen direct: ITO en SOM. Twee opvallende kantoorgebouwen die naast elkaar staan en daarom vaak in een adem genoemd worden. De ITO-toren is maar liefst 100 meter hoog en heeft een vloeroppervlakte van 34.000 m². Het kantoorgebouw is onderdeel van het complex Mahler4, een van de projecten die samen de Amsterdamse Zuidas vormen. Het SOM-gebouw heeft een oppervlakte van 18.000 m². Voor beheerder Apleona (voorheen Bilfinger) gaan we alle metalen geveldelen van beide gebouwen reinigen en bij de ITO-toren conserveren deze delen ook. Aangezien we gewend zijn om op grote hoogtes te werken, zien we nu ook niet op tegen deze nieuwe mooie opdracht!

Unieke nieuwe knikarmhoogwerker in gebruik genomen

24 juni 2016 

 

Wij hebben vandaag een nieuwe knikarm telescoop autohoogwerker aan ons materialenpark toegevoegd: de Versalift VTX-240. Deze kniktelescoop heeft een maximale werkhoogte van 24 meter en heeft een unieke eigenschap. In tegenstelling tot reguliere hoogwerkers, die alleen een mast uitschuiven, kan de VTX-240 door middel van een knikpunt op 12 meter verticaal, ook nog eens 12,5 meter horizontaal uitschuiven. Hierdoor kunnen we op plaatsen komen die met andere hoogwerkers niet of lastig te bereiken zijn. De Versalift is pas sinds april 2016 beschikbaar in Nederland. Degenaar is op dit moment het eerste onderhoudsbedrijf in Nederland die met deze Versalift gaat werken.

 

Lees meer over de Versalift VTX-240

Contract gevelonderhoud WTC Rotterdam getekend

1 juni 2016

 

We hebben weer een prachtig pand aan onze projecten mogen toevoegen. Afgelopen week is het contract getekend met DTZ Zadelhoff en Bouwinvest voor het reinigen van de gevels van het World Trade Center in hartje Rotterdam. Dit voormalige Beursgebouw aan de Coolsingel heeft een monumentale status en huisvest kantoorruimtes, een Business Center, een congrescentrum, hightech vergaderzalen, winkels en horeca. De grijsgroene glazen toren is maar liefst 90 meter hoog en is uitgegroeid tot een architectonisch baken in de stad. We zijn al gestart om de gevels weer stralend schoon te krijgen en te houden. Een geweldig uitzicht over de stad hebben we in ieder geval. www.wtcrotterdam.nl

Nieuwe Teupen Leo 36 hoogwerker

30 mei 2016 

 

Ter vervanging van onze oude machine van hetzelfde model, die 11 jaar trouwe dienst heeft geleverd, hebben we vandaag onze nieuwe Teupen Leo 36 hoogwerker in gebruik genomen. Een unieke machine met een maximale werkhoogte van 36 meter bij een relatief laag gewicht van ca. 5.000 kg. De hoogwerker voldoet aan de laatste technische eisen, ook qua emissie. Met dank aan Wilco Donkersloot van HDW Nederland B.V. voor de perfecte begeleiding en aflevering.

MegaStores Den Haag 

1 maart 2016


MegaStores Den Haag is met circa 85.000 m² een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Het complex omvat circa 50 winkels onder andere een groot aantal bekende woonwinkels zoals Beter Bed, Leen Bakker, Auping Plaza, Montèl maar ook winkels als Prénatal, BCC, Pets Place en Kids Eiland. In april 2015 heeft Meijer Realty Partners (MRP) het complex gekocht van ING Real Estate.

 

Meijer Realty Partners werkt, samen met Degenaar Gevelonderhoud en een aantal andere geselecteerde partners, aan het verbeteren van de algehele uitstraling van het complex. Sinds begin dit jaar verzorgen wij de reguliere schoonmaak van diverse onderdelen aan de buitenzijde van het complex, onder andere de gevels. Voor ons een mooie uitdaging. www.megastores.nl

Degenaar Gevelonderhoud B.V.

 

Tauber 15
2491 DB Den Haag
T 070 327 14 14
F 070 321 10 05
info@degenaar.nl

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of mail ons, onze medewerkers helpen u graag.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

NAAM
BEDRIJFSNAAM
E-MAILADRES
TELEFOON
BERICHT